Testimonial

Παραλία του Λιμένα

By

Η  παραλία είναι μια άριστη εναλλακτική λύση για κολύμπι αν δε θέλετε να απομακρυνθείτε από το Λιμένα, με άμμο και λίγα βότσαλα. Με καθαρά νερά και όλες τις ανέσεις (π.χ. ξαπλώστρες, καφέ, μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.) είναι μια αγαπημένη επιλογή για παιδιά και οικογένειες, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

[envira-gallery id=”273″]

Παχύς

By

Η παραλία Παχύς είναι αμμώδης και τα νερά είναι ρηχά, ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Επιπλέον, προσφέρεται φυσική σκιά, λόγω των πεύκων που περικλείουν την ακτή. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να νοικιάσουν ξαπλώστρες, καθώς και να απολαύσουν καφέ ή και φαγητό, καθώς υπάρχουν δύο καφετέριες και ένα εστιατόριο σε αυτή τη παραλία.

Γκιόλα

By

Η Γκιόλα (ή άλλως το «Δάκρυ της Αφροδίτης») είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της Θάσου. Είναι ένας γεωλογικός σχηματισμός που ομοιάζει με φυσική πισίνα η οποία περιβάλλεται από βράχια και οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν βουτιές από αυτά. Βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Αστρίδας.

Αρχάγγελος

By

Εδώ υπάρχει το ομώνυμο γυναικείο μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ που αποτελεί μετόχι της μονής Φιλοθέου του Αγίου Όρους. Χρονολογείται από το 1110 μ.Χ. όπου ο ασκητής Λουκάς έχτισε μικρό εκκλησάκι στο πρόσταγμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Η Μονή είναι κτισμένη στο χείλος ενός γκρεμού και παραπλεύρως, σε διπλανό κολπίσκο υπάρχει η ομώνυμη παραλία με βότσαλα.

[envira-gallery id=”299″]

Αλυκή

By

Κατά την αρχαιότητα από το σημείο αυτό γινόταν η εξόρυξη του λευκού μαρμάρου Θάσου με το οποίο κατασκευάστηκαν κομψοτεχνήματα της γλυπτικής που σήμερα βρίσκονται στο Λούβρο και άλλα μουσεία του κόσμου. Σήμερα, είναι ένας γραφικός κολπίσκος με παραδοσιακές ταβέρνες και σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά ο οποίος αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες, ιδίως τα Σαββατοκύριακα. Πεύκα, ελιές και αρχαία λατομεία μαρμάρου περιβάλλουν την παραλία, δημιουργώντας ένα υπέροχο και μοναδικό τοπίο.

[envira-gallery id=”295″]

Παράδεισος

By

Παλαιότερα, ήταν μια απομονωμένη παραλία πολύ αγαπημένη από αυτούς που ήθελαν να κάνουν γυμνισμό. Σήμερα τα κρυστάλλινα νερά της θυμίζουν τροπικό παράδεισο.

Η άμμος είναι ψιλή και λευκή, ενώ τα νερά είναι ρηχά και περιβάλλονται από καταπράσινα βουνά. Εδώ συνήθως λόγο των τοπικών ανέμων που επικρατούν, υπάρχει κυματισμός  που είναι ιδανικός για την εκτόνωση των μεγάλων, αλλά και το παιχνίδι των παιδιών.

Η πρόσβαση στη παραλία γίνεται από ένα στενό δρομάκι που κατηφορίζει από το κεντρικό δρόμο και υπάρχει χώρος στάθμευσης, αν και πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να σταθμεύσουν δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και να κατηφορίσουν με τα πόδια. Ο γυμνισμός είναι και σήμερα ανεκτός στα βράχια που πλαισιώνουν τη παραλία.

Απόσταση από το ξενοδοχείο 20 χλμ.

[envira-gallery id=”290″]

Κοίνυρα

By

Σε απόσταση 19 χλμ. από το ξενοδοχείο βρίσκεται μια αγαπημένη μας παραλία με καταγάλανα νερά, ήρεμα και ρηχά. Η τοποθεσία προσφέρει  ηρεμία και σκιά από μεγάλα πεύκα που δεσπόζουν πάνω από την αμμουδιά.

Χρυσή Ακτή

By

Όπως παραπέμπει και η ονομασία, εδώ θα βρείτε μια χρυσαφένια αμμουδιά μεγάλου μήκους που κάθε χρόνο προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό. Η παραλία βρίσκεται στα 12 χλμ. από το ξενοδοχείο, σχεδόν 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

[envira-gallery id=”282″]

Σαλιάρα

By

Εξωτική ομορφιά

Στη παραλία υπάρχουν ξαπλώστρες και μια καντίνα η οποία προσφέρει ποτά και γρήγορο φαγητό. Θεωρείται μοναδική στο νησί με αμμουδιά ολόλευκη από μαρμαρόσκονη στρωμένη (εξαιτίας των λατομείων της περιοχής) και με γαλαζοπράσινα νερά. Η πρόσβαση σε αυτή γίνεται είτε με αυτοκίνητο από χωματόδρομο 6 χλμ. ή με ημερήσιες κρουαζιέρες που αναχωρούν από το παλιό λιμάνι (μόλις 5 λεπτά από το ξενοδοχείο).

[envira-gallery id=”277″]

© Powered by Bookoncloud