Τοποθεσια

Καλώς Ήρθατε στη Θάσο

Το “παραμελημένο διαμάντι” σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οδηγό London Sunday Times ή το “σμαραγδένιο νησί”, όπως εμείς οι Θάσοι προτιμούμε να το ονομάζουμε. Η Θάσος είναι ένα από τα νησιά που βρίσκονται στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη με όμορφες παραλίες και παραδοσιακά χωριά με εκπληκτική θέα στα βουνά. Πρωτεύουσα της Θάσου είναι ο Λιμένας που βρίσκεται στο Βόρειο μέρος του νησιού, και έχει δύο λιμάνια. Η ραχοκοκαλιά της Θάσου πλημμυρίζεται από δάση.

Λιμένας,Θάσος

+30 6974722386

Πως θα έρθετε

Με Αεροπλάνο

Από το Λιμάνι της Κεραμωτής και σε απόσταση 10 λεπτών βρίσκεται το Αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” όπου εξυπηρετεί πτήσεις εσωτερικού αλλά και εξωτερικού σε απ’ ευθείας δρομολόγια.

Με Αυτοκίνητο

Το λιμάνι της Κεραμωτής απέχει μόλις 40 λεπτά από τη πόλη της Καβάλας, ενώ βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 200 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη.

Με πλοίο

Οι ναυτιλιακές εταιρίες Θάσου εξυπηρετούν τους επισκέπτες με δεκάδες δρομολόγια καθημερινά εξασφαλίζοντας τους του ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι.Η μέση διάρκεια ενός δρομολογίου είναι μόλις 35 λεπτά.

© Powered by Bookoncloud